Valitse kieli

Jäseneksi liittyminen

 

Kuinka liittyä Suomen Chopin-yhdistyksen jäseneksi?

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenhakemukset kokouksessaan.

Vuosijäsenyys on voimassa 12 kk maksupäivästä alkaen. Jäsenmaksut maksetaan kesäkuussa. Maksamaton jäsenmaksu johtaa jäsenetujen menettämiseen.

 

Jäsenmaksut vuodelle 2021–2022:

25 € ”Preludi” yksityishenkilö (alle 18-vuotiaat 10 €)
50 € ”Masurkka” musiikkioppilaitos  
100 € ”Balladi” yhteisö tai yksityishenkilö  
300 € ”Poloneesi” yhteisö tai yksityishenkilö  Jäsenedut (yhteisön ollessa kyseessä edut koskevat yhteisön nimeämiä 1–5 edustajaa):

”Preludi”-jäsenillä on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin yhdistyksen tapahtumiin.

”Masurkka”-jäseniksi liittyneiden musiikkioppilaitosten opiskelijoilla on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin yhdistyksen tapahtumiin.

”Balladi”-henkilöjäsenille tai enintään viidelle jäsenyhteisön nimeämälle edustajalle tarjotaan ilmainen sisäänpääsy kaikkiin yhdistyksen tapahtumiin. Lisäksi ”Balladi”-henkilöjäsenille tai yhdelle jäsenyhteisön nimeämälle edustajalle tarjotaan ilmainen pianotunti (90 min. tai 2 x 45 min.) yhdeltä yhdistyksen jäsenopettajalta.

”Poloneesi”-jäsen tai jäsenyhteisön nimeämä edustaja kutsutaan edellä mainittujen etujen lisäksi henkilökohtaisesti (avec) yhdistyksen vuosittaiseen Chopin-illanviettoon.

HUOM! OIKEUS ERITYISTAPAHTUMIEN PÄÄSYMAKSUIHIN PIDÄTETÄÄN

Kuinka toimia?

Suomen Chopin-yhdistys ry:n jäseneksi voi liittyä lähettämällä hakemuksen tästä.

Tervetuloa mukaan Suomen Chopin-yhdistykseen!